Service, montage & onderhoudsdienst

Ivomatec heeft een eigen plaatsings-, montage en servicedienst die altijd voor u klaarstaat. Onze techniekers worden goed opgeleid en op regelmatige basis worden er opleidingen voorzien.
IVOMATEC-ICON-OVER_ONS-4

Service is de basis

Het runnen van een horeca-onderneming kost al genoeg tijd en energie. Daarom zijn wij er niet alleen om jouw keuken te voorzien van de beste apparatuur, maar ook om jou te ontzorgen.

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om jou te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur en accessoires voor jouw professionele keuken. Daarnaast bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices aan om ervoor te zorgen dat jouw apparatuur altijd optimaal functioneert.

Door het onderhoud tijdig uit te voeren bespaar je een hoop geld en stress. Ook bieden wij een 24/7 service aan. Onze ervaren monteurs staan namelijk ook in de avond en het weekend voor u klaar.

Op deze manier kunnen wij een optimale service verlenen.

IVOMATEC-ICON-OVER_ONS-1

Vlekkeloos onderhoud en herstellingen

Vertrouw op onze technische dienst voor het regelmatige onderhoud van uw grootkeukentoestellen. Defect? Dan herstellen wij uw toestellen meteen met onze uitgebreide voorraad wisselstukken. Zodat u snel snel weer aan de slag kan gaan.

Een storing aan de horeca apparatuur in uw grootkeuken komt altijd ongelegen. Gelukkig kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Dankzij onze landelijke dekking hebben wij iedere storing snel weer opgelost. En omdat u niet van 9 tot 5 werkt, staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar. Onze servicewagens zijn uitgerust met al de benodigde materialen en onderdelen om storingen snel te verhelpen.