Professionele keukens op maat

Levering en installatie van professionele horecakeukens, vaatwasruimtes en barconcepten op maat voor restaurants, hotels, feestzalen, traiteurs en cateraars.

Modulaire keukens

Het optimaal benutten van alle beschikbare ruimte, is essentiëel voor kleine, drukke keukens. Om de lekkerste maaltijden voor te bereiden, moeten koks veilig en comfortabel kunnen werken en genoeg ruimte hebben om voor zoveel mogelijk gasten te kunnen koken.

Modulaire keukens is een serie van hoogwaardige kooktoestellen en keukenmeubelen, die bij elkaar geplaatst kunnen worden voor een uniforme uitstraling. Dit ziet er niet alleen geweldig uit, vooral van belang als uw gasten uw keuken kunnen zien, maar het promoot ook veilig werken. Er zitten immers geen scherpe kanten tussen de kooktoestellen en de werkbladen. De serie omvat friteuses, bain-marie, ovens, grillplaten en vele andere kooktoestellen.

Plaats verschillende kookunits en functies naast elkaar en creëer één geheel dat meer is dan de individuele elementen. We maken gebruik van goede toestellen, sterke apparatuur en standaardmeubelen. De modulaire keukenopstelling maakt een gestroomlijnde bereiding perfect mogelijk en laat eventuele aanpassingen of uitbreidingen in de toekomst open. Ons deskundig advies wijst u de weg.

Naadloze keukens

Met een naadloze keuken wordt elk bereiding een gestroomlijnd en efficiënt proces. Al uw wensen worden werkelijkheid en zowel het dagelijks onderhoud als het bewaken van de hygiëne zal een stuk aangenamer verlopen.

We bouwen de verschillende modules en kookfuncties op maat in. Het resultaat is een volledig geïndividualiseerde en praktische opstelling. Op een plaats waar efficiëntie de sleutel is tot een uniform en kwaliteitsvol resultaat, is de naadloze keuken dé oplossing.